TheFaq:kiezmiez

Üdvözlöm, Kedves Olvasóm!

Üdv! Az Ekultura.hu-n kezdtem publikálni 2019-ben, azóta pedig az elektronikus éterben itt-ott feltűnve folyamatosan számolok be filmekről, koncertekről, könyvekről, eresztek meg humoreszkeket. Eközben saját oldalamon, a ForraiMarton.hu-n popkultúránknak azon alkotásairól is megemlékezem, amelyek – amúgy nem feltétlenül méltatlanul – különben a szórakoztatóipar szeméttelepén végeznék.

Első kiadatlan “regényem” tizenkét évesen körmöltem egy vékony, vonalas füzetbe. Az elmúlt huszonegynéhány évben stílusomat többek közt a Magyar Íróképzőnél is megpróbálták csiszolgatni, ami mellett a lehető legszélesebb körben képződtem: novelláimon és kritikáimon keresztül (botcsinálta online marketingesként) közösségimédia-posztokon át az egyetemi beadandókig. Történeteimben a szatíra, a sci-fi, a thriller és a fantasy elemei keverednek, de a sajátos mesék és a történelmi fikció sem áll távol tőlem. A kiadókat eddig az űrvámpírok, valamint a gyilkos tinik fogták meg; „Zsákmány” és „Megnyúzni egy krokodilt” című elbeszélésem törte át eddig a megjelenési (inger)küszöböt. Az Ectopolis csapatát 2021-től erősítem.

Szívesen állok rendelkezésre bármilyen írással kapcsolatos kérdésben, a visszajelzéseket pedig örömmel fogadom.

Elérhetőségeim:

marton.forrai.trs@gmail.com
https://www.facebook.com/forraimarton.hu/
https://www.instagram.com/forraimarton.hu/

Megjelenéseim:

2019 <

Ekulturás cikkeim
Ectopolis.hu

2020

Zsákmány – Megjelent a Világegyetem Vándorló Vámpírjai c. online novelláskötetben, illetve az oldalamon is elérhető. A történet egy fekete humorral átitatott vérbő vámpírhorror Dumas: A három testőrének alapjaira építve.

Megnyúzni egy krokodilt – Thriller a londoni savtámadásokról, és egy titkos bosszúhadjáratról. Megjelent 2021 januárjában a Prae kiadó kortárs krimiket tartalmazó különszámában.