TheFaq:kiezmiez

Üdvözlöm, Kedves Olvasó!

Forrai Márton vagyok. Publikálni az Ekultura.hu-nál kezdtem 2019 tavaszán, azóta itt is, ott is folyamatosan számolok be filmekről, koncertekről, könyvekről, miközben saját oldalamon igyekszem popkultúránknak azon alkotásairól is megemlékezni, amik – amúgy nem feltétlenül méltatlanul – a történelem szeméttelepén végeznék.

Első kiadatlan “regényem” tizenkét évesen körmöltem egy vékony vonalas füzetbe. Az elmúlt huszonegynéhány év gyakorlással és pofon, akarom mondani tapasztalatgyűjtéssel telt: stílusomat többek közt a Magyar Íróképzőnél is megpróbálták csiszolgatni, de ha gyémánt is lesz belőlem valaha, vélhetőleg fekete. Történeteimben a sci-fi, a thriller és a horror elemei keverednek, de a sajátos mesék sem állnak tőlem távol, illetve történelmi fikciót is írtam már.

Polgári állásomon túl a Vörös Homár Hegyvidék bisztró eMarketingeseként gondozom a hely online jelenlétét, miközben az ELTE Marketing mesterszakán tanulok. Mindemellett digitális és hagyományos grafikával is foglalkozom, ha időm engedi. Szívesen állok rendelkezésre bármilyen írással kapcsolatos kérdésben, a visszajelzéseket pedig örömmel fogadom.

Elérhetőségeim:

marton.forrai.trs@gmail.com
https://www.facebook.com/forraimarton.hu/
https://www.instagram.com/forraimarton.hu/

Megjelenéseim:

2019 <

Ekulturás cikkeim

2020

Zsákmány – Megjelent a Világegyetem Vándorló Vámpírjai c. online novelláskötetben, illetve az oldalamon is elérhető. A történet egy fekete humorral átitatott vérbő vámpírhorror Dumas: A három testőrének alapjaira építve.

Megnyúzni egy krokodilt – Thriller a londoni savtámadásokról, és egy titkos bosszúhadjáratról. Megjelenik januárban a Prae kiadó kortárs krimiket tartalmazó különszámában.